Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No pot entrar ningun usuari del Servidor.  Final

 • Hola altre cop, aquest cop tenim un problema amb el Servidor del centre, fins fa uns dies qualsevol usuari del Servidor podia accedir-hi sense problemes però fins fa res al introduir l'usuari y la contrasenya ens surt el següent missatge: "El servei d'autenticació no pot recuperar l'informació corresponent." a que es degut? no té comunicació amb el Servidor?

  Gracies, Alex Sales Fabregat.
 • Hola Àlex,

  Entra com a usuari root al teu servidor.

  Ves al directori /var/backup i elimina el contingut d'aquest directori. Per fer-ho només cal que executis les instruccions següents:


  cd /var/backup
  rm -r *

  Un cop eliminat el contingut del directori /var/backup cal que aturis l'execució de l'script linkat_backup. Per fer-ho cal que facis el següent:

  rm /etc/cron.d/linkat_backup


  En cas que el vulguis tornar a posar en marxa, el contingut del fitxer linkat_backup és el següent:


  Contingut de /etc/cron.d/linkat_backup
  _____________________________________________________
  # Cron de backup
  1 3 * * * /usr/bin/linkat_backup.sh
  ______________________________________________________


  A:

  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Servidor_de_centre#Configuraci.C3.B3_de_la_c.C3.B2pia_de_seguretat

  tens la configuració de l'script de backup i que pel que veig no està configurat correctament. Si més no pel que fa el directori que ha de contenir les còpies de seguretat.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.