Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instalación Vostro 3500  Final

 • Al iniciar la instalación automática tengo el problema de pantalla negra. He intentado instalar con las opciones "apm=off acpi=off agp=off" tal y como he leido en el foro, pero después de mucho parpadeo de la pantalla aparece el prompt. Este es el mensaje de error que veo:
  "GdmLocalDisplayFactory maximum number of X display failures reached"

  Hay algo más que pueda probar?

  Gracias!
 • He estado trasteando como he podido, y he encontrado la manera de instalar eligiendo como controlador de vídeo el framebuffer (# init 3# modprobe fbdev # sax2 -a # init 5). Evidentemente esto no me da resolución de vídeo correcta. Parece ser que necesito como mínimo el kernel 2.6.38 para poder usar el arrandale ironlake sin problemas.

  Agradecería un empujoncito para saber como actualizar el kernel, porque he añadido repositorios de opensuse pero estoy perdidisimo. Gracias!
 • MODIFICAT

  Hola,

  Una vegada instal·lada la Linkat a la màquina, afegeix aquest repositori al Yast / Software Repositories i instal·la el kernel 3.0.3.

  http://download-linkat.xtec.cat/mirror/Tumbleweed/standard/

  A veure si et reconeix correctament el vídeo.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • No me fio de repositorios desconocidos. He optado por probar este:
  http://download.opensuse.org/repositories/Kernel:/stable/standard/

  Con el kernel 3 funciona perfectamente, gracias.
 • M'alegro que et funcioni.

  Farem una guia de com actualitzar a aquesta versió per les màquines que tinguin problemes.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.