Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Zotero a Linkat 4  Final

 • Hola a totes i a tots,
  no sé si coneixeu Zotero, http://www.zotero.org/
  es tracta d'un gestor de referències bibliogràfiques, útil per a qualssevol persona que haja d'escriure algun document citant correctament les fonts (i per a guardar aquestes fonts).
  El motiu d'aquesta entrada és comentar que funciona perfectament en Linkat 4, amb Firefox i LibreOffice, amb els quals s'integra sense problemes.
  He creat un tutorial perquè el meu alumnat de treballs de recerca aprengui a instal·lar-lo i a utilitzar-lo.
  Per si alguna o algú de vosaltres necessiteu un gestor bibliogràfic potent (més o menys anàleg a Refworks), però gratuït, i totalment funcional sota GNU/Linux, us adjunte la URL del tutorial:
  http://blocs.xt…erca-2-zotero/

  Zotero serveix per a gestionar i citar les fonts, i per a confeccionar automàticament la bibliografia amb les cites realitzades. Si voleu conèixer fonts rigoroses, bases de dades de publicacions científiques o cercadors acadèmics d'accés obert, podeu consultar aquesta altra adreça:
  http://blocs.xt…ia/tr-recerca/

  Cordialment,
  Jesús Pedrós  editat per: jpedros2, 28/Juny/2011 - 14:26
 • Gràcies Jesús,

  He creat una entrada a la Wiki sobre Zotero i he enllaçat el teu tutorial.
  http://linkat.x…dex.php/Zotero

  Ja sabeu que són ben rebuts qualsevol guia o tutorial que es faci sobre Linkat 4 o programari GNU.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.