Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

El servei tecnic de Toshiba no reinstala Linkat  Final

 • Hola,

  A una alumna se li va espatllar el disc dur d'un portàtil Tosgiba nb250, que portava el Windows 7 + Linkat 3. Després de portar-lo al servei tècnic de Toshiba li van retornar nomes amb Windows XP, ni rastre del Windows 7 o del Linkat.

  ¿Això es normal?
  ¿Es pot descarregar d'algun lloc les imatges dels SO per instar-les un altre vegada en aquest portàtil amb els seus números de series que li toquen?
 • Hola,

  Des del projecte 1x1 em diuen que reclamis el sistema operatiu Windows 7 amb Linkat, t'han de proporcionar la imatge oficial del Departament.

  Si tens problemes comenta-ho.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  Des de Toshiba ens han comentat que la solució passa per localitzar el serial number de la màquina i saber quin servei tècnic ha restaurat la màquina d'aquesta forma.

  Segons comenten, els Serveis Oficials de Toshiba (SAT) instal·len tot el programari corresponent a cada màquina (windows 7/linkat 3)

  En tot cas, pots posar-te en contacte amb el teu gestor TIC de territori per tal que t'orienti millor.


  Joan de Gracia
 • Avui ja li he dit que el torni a portar perquè li carreguin la imatge bona.

  Ja us informaré de com va la cosa.  editat per: tonioparra, 31/Maig/2011 - 18:31
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.