Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Probl4emes per instal·lar còdecs multimèdia  Final

 • Hola, Tinc problemes per instal·lar els còdecs em surt el següent missatge:

  Quote

  ERROR
  No s'ha pogut instal·lar el paquet /tmp/w32codec-all-20100303-0.pm.1.1.i586.rpm.

  Detalls:
  Subprocess failed. Error: RPM failed: error: /tmp/w32codec-all-20100303-0.pm.1.1.i586.rpm: Header V4 RSA/SHA1 signature: BAD, key ID 1abd1afb
  error: /tmp/w32codec-all-20100303-0.pm.1.1.i586.rpm cannot be installed

  A més, sembla que el repositori Wireless no està operatiu, algú en sap alguna cosa?
 • Hola,

  Prova aquest YMP per veure si et funciona:
  http://download…ymp/codecs.ymp

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola, no no hi ha manera, dóna error al carregar els repositoris de la farga, el packman i el vlan.
  si més no això és el que entenc jo. De tota manera em baixo els paquest de w32codecs i clc des dedownload.suse.org o des de packman i tampoc els conseguesc instal·lar, però això em passa en més d'un ordinador, que porte una setmana sense poder instal·lar-los.
 • Hola. Nosaltres a l'escola hem intentat avui instal·lar el kdenlive en alguns equips i també ha donat error el packman. He mirat una mica quina pot ser la causa i em sembla que els paquets per a l'opensuse 11.1 a packman ja no hi són. He intentat fer-ho sobre una linkat 4 i també m'ha donat error de dependències a l'hora d'instal·lar el kdenlive.

  A veure si trobem una solució.

  Àngel.
 • Hola,

  És un problema del servidor on es troben els paquets, La Farga es troba caiguda. No podem fer res fins que no arreglin el problema que tenen. Lamentem aquest inconvenient, però no administrem aquest servidor i per tant només podem esperar.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.