Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

programari privatiu  Final

 • Hola a tots,
  He llegit a caliu:
  "NOTA: ens han informat que la Linkat inclou programari privatiu amb llicències que n’impedeixen la redistribució. [...]"

  Llavors, hi ha algú que no enten el concepte de software lliure al projecte linkat...com dirian a casa meva "manda huev..."

  Salutacións,
 • Aquí està l'enllaç per completar el que dius. Pot ser s'hauria de catalogar la linkat com una distribució que no fos GPL ... amb el qual la nota del començament s'hauria de retocar a efectes legals. Suposo que s'han assessorat adecuadament abans d'escriure-ho, no?

  http://caliu.info/index.php/2006/04/05/linkat-i-llicencies-de-programari-privatiu/


 •       Hola


        La gent del Caliu porten anys remenant linux , cal que s'assesorin gaire???

        En fi ...

        Salut
 • Hola !
  Crec que l'adreça correcta de la notícia és aquesta:
  http://caliu.ca…mari-privatiu/
  Salutacions cordials. Vicente
 • Hola,

  cert, l'enllaç a canviat.

  Xavi, Xavi ... has errat el subjecte ... no és caliu qui s'havia d'assessorar. Falta una mica de comprensió lectora.

  Ara per ara el fill ja és prou vell.

  O. Castell
 • Sigui qui sigui que s'hagués d'assessorar jo també penso que sempre és bó parlar amb respecte vers els altres estiguin errats o tinguin raó.
  He entès que la filosofia de la Linkat és per donar una empenta als centres docent i a les famílies. Sempre sense finalitat comercial (obtenció de beneficis comptables) i això no sempre exigeix programari completament lliure.
  Atentament,

  Jaume
 • Hola,

  Heu d'entendre que la Linkat s'ha desenvolupat per les escoles i hi ha programari com el Java o el Flash que no són lliures, pero si són necessaris. El JClic funciona amb Java.

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.