Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

mida de la pantalla molt petita al portàtil  Final

 • Hola,
  A l'arrencar una live-cd en un portàtil Toshiba que porta un Celeron de 800 Mhz (és una mica vellet) tinc els següents problemes:

  - La pantalla és de 13,3"  i la resolució és bona però la imatge de les xwindows em queda centrada i petita al mig de la  pantalla. No sé com fer que aprofiti tota la amplada i llargada.
  Algú sap com fer-ho?

  Gràcies.
  Lluís Colomer.
 • Hola,

  Crec que a la BIOS d'alguns portàtils hi ha una opció per expandir la pantalla, però cada portàtil és diferent.

  Salutacions.
 • Bon dia,

  Sóc en Pep i tinc un problema semblant al teu. L'has pogut resoldre? Jo no sé com fer-ho, perquè amb el meu ordinador portàtil només em reconeix el següent: monitor general i amb una resolució de 860x640 (es veu tot al mig i massa gran) i no sé com modificar-ho. Em pots suggerir alguna manera?
  Atentament
  Pep
 • hola,
  jo creia que  a l'arxiu XF86config eś on es defineix tot això però no he sabut trobar el què......
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.