Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problema amb el so  Final

 • Bon dia,
  Recentment, hem rebut els ordinadors nous que havíem demanat en el "programa de punts" i ens trobem que el so sona molt i molt fluix. Pensava que no fos problema només d'una màquina però passa amb totes.
  A algú li ha passat? Com es pot solucionar?

  Gràcies!
 • Hola,

  Em podries dir quin model és l'ordinador per fer alguna prova aquí?

  Revisa el volum de la targeta de só pel Yast / So pressiona el botó Altres / Volums i mira que tinguis els volum del Mestre i PCM pujats, pots fer la prova de volum fes clic al botó Prova.

  Segurament és un problema del volum, pensa que no només hi ha el Mestre, hi han més volums que es poden pujar a Altres canals.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Ostres! Per fi ho trobo!!! Moltíssimes gràcies perquè el tema del volum a Linkat ens estava matant molt a la nostra escola.

  La veritat és que Linux té moltes possibilitats sempre, però a vegades les coses estan massa amagades, no? ;)

  Aleix Vidal i Gaya
  LLIBERTAT!
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.