Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Què és l'usuari ARGO?  Final

 • Hola a tot@s!

  Tinc un netbook per a l'ESO amb linkat 3.0 i a l'iniciar em surt una finestra amb dos usuaris: alumne i ARGO.

  No he sapigut trobar les diferències entre aquests usuaris ni per a què serveixen...

  Agrairia que algú m'indiqués on trobar una explicació de què són aquests usuaris i per a què serveixen.

  Merci!!
 • Hola,


  No hi ha diferència entre els dos usuaris. El motiu pel qual hi ha dos usuaris és doble. Dels dos usuaris, el que s'ha de fer servir és l'alumne i s'ha de considerar l'usuari argo com a un usuari addicional i que es pot fer servir en cas que l'escriptori de l'usuari alumne es faci malbé. Ja sé que pots fer servir el sistema de restauració però no dedicarem 10 minuts en restaurar el sistema quan, per exemple, tens un escriptori desconfigurat.


  Pensa que aquesta instal·lació de Linkat té el programa tfreezer instal·lat i que serveix per "congelar" l'escriptori dels usuaris. El programa es troba instal·lat però no s'ha aplicat a cap usuari. Si es volgués "congelar" el perfil d'un usuari, i en aquest sentit podries agafar l'usuari argo, si segueixes les instruccions següents:


  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Congelaci%C3%B3_d%27escriptoris

  podries aplicar el perfil de "Configuració congelada" a l'usuari argo. Així assegurem que almenys un usuari té la configuració de l'escriptori intacta.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.