Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

versió OpenOffice.org  Final

 • Hola.

  En el centre volem unificar la versió de l'OOo en TOTS els ordinadors, incloent els del 1x1 (linkat 3.1.1 i winXP 3.1.0) , i també els pocs que queden amb windows del centre.

  La linkat va actualment per la 3.1.1.

  Des del projecte linkat hi ha la intenció d'actualitzar la versió?. Si la resposta és afirmativa, el més important, quan?.

  Moltes gràcies.

  Toni Ubieto.
 • Hola Toni,

  En principi no està pensat, es faria si hagués una necessitat o una demanda per part de les escoles.

  No sé quines avantatges té la nova versió i crec que totes les funcionalitats bàsiques per les escoles funcionen correctament ara mateix.

  Si algú creu necessari una actualització a la 3.2 perquè disposa d'una funcionalitat necessària, s'estudiaria el tema, però per ara ens mantindrem en aquesta versió.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  Em sorprèn una mica aquesta resposta. Un dels avantatges d'utilitzar programari lliure és que pots disposar sempre de les darreres versions dels programes. I, en aquest cas, no es tracta d'un programa qualsevol. L'OpenOffice, després del Firefox, deu ser el programa que més utilitzem els usuaris de Linkat, i, per tant, crec que hauria d'estar al dia, encara que les millores de la darrera versió siguin poques.

  Avui mateix he instal·lat la Linkat a un parell d'ordinadors. I el paquet d'actualitzacions és de més de cent (no he comptat quantes n'hi havia). I moltes d'elles són de programes que no utilitzem mai. No vindria d'una més.

  Quins avantatges té la nova versió? Potser no gaires: http://www.open…#base_headings, però n'hi ha una que suposo que per si sola val la pena: es millora el temps d'arrencada del programa.

  Potser sóc una mica friqui, però m'agrada estar a la última.

  Narcís Masmartí
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.