Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Reproducció de DVD  Final

 • Porto tot el curs barallant-me amb la reproducció de DVD des de Linkat. Instal·lo un ordinador nou, hi afegeixo el paquet de còdecs i quan hi poso un DVD s'obre el Totem i em diu que al gstreamer li manca un connector. No hi ha maneres de que es vegin els DVDs. A les aules vaig acabar renunciant a part dels meus principis i vaig instal·lar la Opensuse 11.2, que fent el mateix, si que els reprodueix.

  Hi ha alguna cosa que puguem fer per resoldre el tema?. Considero que és prou important com perquè en una instal·lació nova funcioni correctament.

  Narcís Masmartí
 • Hola Narcís,

  Per reproduir DVDs, nosaltres recomanem el VLC que reprodueix un gran format de vídeos i també els DVDs. La instal·lació la pots fer si segueixes les indicacions que trobaràs a:

  http://goo.gl/thK5

  Sobre el tema de l'àudio amb el VLC, et recomanem que miris la solució que trobaràs a:

  http://goo.gl/vp9Z

  :-)


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.