Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No recordo la contrasenya d'usuari  Final

 • Jo a principi de curs anava amb el linkat po despres em vaic pasar al windows i ara a final de curs vui tornar a anar al linkat po no m'enrecordu de la contrasenya i no la puc ni cambiar ni hi ha l'opcio ''he perdut la contrasenya''

  Com ho puc fer?

  Gracies.
 • Hola,

  No recordes tampoc la contrasenya de root (usuari administrador)? Si pots entrar com a root, pots modificar les contrasenyes dels usuaris.

  Hi han diferents maneres de resetejar el password de root. Mira aquest missatge on explico com modificar el password de root:
  http://linkat.xtec.cat/portal/index.php?module=pnForum&func=viewtopic&topic=2143

  Salut.

  Projecte Linkat
 • perdona esque jo no entenc tot aixo que m'estas dient :S
 • tot el que expliques a aquell comentari no ho entenc :S
 • ara si que ho he entes po al nostre portatil tambe hi ha el windows i quan estic al grub quan em ficu a sobre de windows o a sobre de lnkat clicu ESC i no fa res a cap dels 2 llocs :S

  No se pas que pot ser
 • Per cert jo tinc el Linkat 3.0 pel que he vist i ara me n'he adonat que aquest comentari està al Linkat 2 :S
 • Hola,

  Funciona igualment a Linkat 2 com a Linkat 3.

  Quan encens l'ordinador et demana quin sistema vols executar (Linkat o Windows en el teu cas). En aquesta pantalla cal pressionar el botó ESC i ha d'apareixar un missatge on diu "Esteu sortint del menú d'arrencada gràfic..." cal pressionar al botó "D'acord" i aconseguim entrar al GRUB en mode text.

  Pressionem la tecla E, tornem a pressionar la tecla E, introduïm al final de la línia això:
  rw init=/bin/bash

  Pressionem la tecla Enter i després la tecla B i quan hagi arrencat en mode text fem anar la comanda passwd i escrivim la nova contrasenya.

  A veure si et funciona.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • No em funciona em vaig baixar allo del Live CD po quan estic al GRUB per molt que presioni la tecla ESC no em fa res :S
 • Perdona, no cal descarregar cap Live CD, només cal arrencar la màquina on tens la Linkat instal·lada i quan et deixa seleccionar el sistema operatiu amb el qual vols arrencar (Linkat o Windows), cal donar al botó ESC i et sortirà una finestra on diu "Esteu sortint del menú d'arrencada gràfic...blablabla" i cal pressionar el botó "D'acorc" i després fer els canvis.

  Mira aquest vídeo. Aquí ja es troba el GRUB en mode text, tu cal que pressionis el botó ESC per passar del mode gràfic al mode text i després fer lo mateix.
  http://www.youtube.com/watch?v=oQQoyGP96Lk

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.