Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No hi ha so  Final

 • Hola a tothom! A l'escola tenim tres equips amb linkat i ens estem introduint en aquest món. Fins fa quatre dies tot perfecte. De cop i volta l'ordinador no es capaç de reproduir cap so. De fet, els programes que hi ha per aquesta funció si que reconeixen arxius d'àudio, però no se senten pels altaveus. He provat, lògicament, que no fos problema extern a l'ordinador, i no és així. N'estic segur que el problema ve de l'equip amb linkat. Només engegar l'ordinador m'apareixen un parell de missatges tipus "no s'ha creat el sòcol ice d'escolta " i després uns en anglès "icelistenforconnections..." Què puc fer? HI té relació?
  Moltes gràcies
 • Hola,

  Podem provar de solucionar el problema reiniciant el servidor de so des del terminal amb la comanda "rcalsasound restart":

  linkat@pablo:~> su
  Contrasenya:
  linkat:/home/pablo # rcalsasound restart
  Shutting down sound driver done
  Starting sound driver: intel8x0 done
  linkat:/home/pablo #

  A veure si funciona després de fer això.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.