Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

RAID servidor LINKAT 3  Final

 • Hola,

  A l'estiu varem importar les dades del LDAP del servidor que teniem amb Linkat 1 al servidor que havíem rebut amb la versió 2. Varem tenir força problemes amb la importació de les dades de LDAP, i encara no els tenim del tot resolts. A més els 250 GB de disc dur ens queden curts.

  Hem pensat adquirir dos discos de més capacitat, substituir-los pels de 250 GB i fer una nova instal·lació des de 0 amb la LINKAT 3. Per no tenir problemes amb la importació del LDAP tornariem a donar d'alta de nou en nou els usuaris i les màquines.

  Els nostres dubtes són:

  - La RAID que porta incorporada el servidor que ens va enviar el Departament reconeixerà bé els discos de 500 GB?

  - Cal fer algun pas "especial" per fer la instal·lació amb la RAID?

  Gràcies,

  Joan LLoret
 • Quina controladora té aquest ordinador ? Si es un model relativament nou no hauria de tenir problemes en veure els discos de 500 Gb.

  Tot depèn si voleu fer el RAID per hardware (s'encarrega la controladora, transparent per al sistema operatiu) o per software (això comporta una carrega extra per al sistema, en aquest cas haureu de fer el RAID amb el particionador que ve amb la Linkat).  Editat per: david.lara, 21/Gener/2010 - 08:56
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.