Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Audacity  Final

 • Hola,

  aquestes vacances he aprofitat per veure alguns programes de la linkat, i he provat l'Audàcity.

  Una de les coses que he volgut fer era modificar un fitxer mp3, i el que me he trobat inicialment era que l'audàcity instal·lat a partir de l'enllaç dels codecs, em deia que no podia editar aquest tipus de fitxer.

  Per solventar-ho he hagut de:

  1.- desinstal·lar l'audàcity.
  2.- instal·lar el Lame, des de els repositoris d'opensuse.
  3.- reinstalar l'audàcity.

  Algú més s'hi ha trobat? o era un problema de la meva instal·lació?

  Si es general, no aniria be que al fer la instal·lació ja es fes per defecte? és habitual l'edició de mp3, em sembla com per haver de fer això a totes les màquines.

  Moltes gràcies a tot l'equip.

  Josep M Sardà
 • La versió que inclou el DVD de Linkat no té suport per fitxer MP3, però hauries de trobar una actualització a una versió posterior que si permet editar aquests fitxers (Sistema -> Sistema -> Instal.la el programari -> Actualitzacions).

  Salutacions.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.