Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Conexió xarxa: Cable i Wifi  Final

 • Estic intentant connectar un portàtil "Amilo Pro" i no hi ha manera. Amb cable si que es veu la icona de connexió, però no connecta. Amb el wifi he fet el que heu comentat pel HP ja que tenen la mateixa tarja, però no surt ni la icona del costat del rellotge.

  Gràcies

  Llorenç
 • Hola Llorenç,

  Si no et surt la icona al costat del rellotge és per que estàs fent servir el mètode IFUP.

  Obre el "YaST" i fes clic a "Network Settings", ves a la pestanya "Opcions globals" i selecciona a "Metode de configuració de la xarxa" - "Control per part de l'usuari amb el NetworkManager". Fes clic a "D'acord".

  A partir d'ara tindràs al costat del rellotge la icona del NetworkManager i podràs configurar la teva xarxa wifi i de cable des d'aquí.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.