Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

wine no funciona a linkat3  Final

 • He instal.lat linkat3 autònoma.
  Fem servir winpri per avaluar i amb la versió 2.1 el wine ens engegava el fitxer "mcpinds.exe" que obre el programa de l'avaluació en winpri. Amb linkat3 no funciona. S'ha provat a diversos ordinadors sense resultat positiu.
  Hem provat d'engegar altres fitxers "*.exe" amb wine i tampoc funcionen.
  Com fer anar l'avaluació en winpri (cada mestre té un pendrive amb el seu programa) a la linkat3.
  Aquest és un dels punts negres del pas de windows a linkat, els programes que es fan servir a l'escola haurien de funcionar sense cap problema, inclosos els administratius, per a que tothom, inclosos els equips directius, s'hi enganxin.
 • Hola,

  Amb el Wine i Linkat 3 he pogut fer la instal·lació del programa i executar-lo a partir de les icones que deixa a l'escriptori.

  He descarregat el programa d'aquesta web:
  http://www.xtec.es/winpri/versio60b.htm

  I per fer la instal·lació he fet:
  wine instalar.exe

  Quins problemes heu tingut?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • El winpri el tenim instal.lat en sistema windows, aquest no és el problema.
  El mòdul d'avaluació de winpri genera un disquet/usb per a cada mestre i per a què pugui realitzar l'avaluació dels seus alumnes. Nosaltres fem servir pendrives en lloc de disquets i el programa genera una carpeta al pendrive.
  El curs passat (linkat 2.1)obriem el programa que hi ha a la carpeta del pendrive (micdsk): amb "wine mcpinds.exe" (la primera vegada), després ja donava l'opció clicant el botó dret del ratolí.
  Aquest és el problema: ara no ens engega el programa d'avaluació del mestre amb "wine mcpinds.exe".
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.