Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Panda per Linkat?  Final

 • A la web de la XTEC hi ha una guia per instal·lar el Panda per Linux, però em sembla que aquest programa ja no està disponible a la web de Panda. Sabeu si podem disposar d'aquest antivirus o algun altre per Linux?

  Ja sabem que a Linux no hi ha virus, però n'hi ha que fan servir les unitats compartides del servidor per passar a altres màquines windows. Voldria instal·lar un antivirus al servidor per poder eliminar aquest "repositori" i no en conec cap.

  Algun suggeriment?

  Narcís Masmartí
 • Hola Narcis,

  A la Linkat pots fer servir el Clamv, que ja es troba als repositoris.

  A més has de instal·lar si vols un entorn gràfic per treballar amb ell, el Clamtk o el klamav.

  Jo particularment he provat el klamv, i tot i que es per KDE, sembla que va bé.

  Tot està al repositori de la Linkat 3.

  Fins aviat.

  Josep M
 • Hola Narcís,

  Si vols el Panda per Linkat, ho pots descarregar des d'aquí:
  http://www.pandasoftware.com/download/linux/linux.asp

  Com diu el Josep, el clamav és el antivirus que porta la Linkat.

  Salut.  Editat per: pablo.vigo, 13/Novembre/2009 - 09:36

  Projecte Linkat
 • La versió gratuïta del Panda per Linux que em comentes sembla molt antiga (2004). La versió que es comenta a la guia de la XTEC (http://www.xtec.cat/at_usuari/antivirus/) ara no es pot descarregar, que jo hagi trobat. Si no podem disposar del programa, si us plau, digueu-los que treguin la guia.

  De moment, a casa m'he instal·lat la versió gratuïta de l'Avast, que és molt senzilla de fer anar. Ja provaré el clamav quan tingui una estona.

  Narcís Masmartí
 • Hola,

  Les versions de Panda per a GNU/Linux les tens a la web de Panda, apartat de descàrrega de clients i els trobes a dins de: Panda for Enterprise.


  Joan de Gracia

  Nota: Et caldrà el codi de panda que ja tens al centre.
 • Si, això ja ho sé, però repeteixo que la versió que es comenta a la guia de la XTEC (http://www.xtec.cat/at_usuari/antivirus/) no hi és. Només hi ha una versió en línia d'ordres. Hauré de provar si aquesta em serveix.

  Gràcies de totes maneres.

  Narcís Masmartí
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.