Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Smartboard Software problem  Final

 • Hola a tothom .
  Hem instal.lat el software de la pissarra digital Smartboard a un ordinador amb LINKAT TRES (de fet és un APD de la Gene), i el problema és que quan re-star l'ordinador, aquest deixa de reconéixer la pissarra.
  Si reinstalem el software, torna a trobar la pissara.

  ÉS molt estrany.
  A algú li ha passat això.

  PD: Per la instal.lació ho fem amb administrador.

  Gracies.
  Peter.
  Costa i Llobera
 • Hola,

  A l'escola si que ens funciona però només amb l'usuari que s'ha utilitzat al fer la instal·lació del programari. Si vull que els altres usuaris els hi funcioni he de executar el programari. No sé com es pot fer perquè s'executi l'script de manera automàtica quan entra l'usuari.

  Un altre problema que ens hem trobat, no sé si a vosaltres us passa, es que quan insertem al notebook un objecte Flash no ens ho deixa fer i ens demana que instal·lem el Flash Player, però aquest ja el tenim instal·lat. Què si pot fer?

  Gràcies
  Carles
 • No ho he provat encara això que dius.
  Si puc ho provaré.
  OK.?
 • Hola,

  no teniu cap contacte amb el fabricant de les pissarres per preguntar el seu funcionament en Linux? Un telèfon o una adreça de mail?

  Crec que seria bo actualitzar a la darrera versió del seu programari i controlador.
  http://www2.smarttech.com/st/en-US/Support/Downloads/SBS/NBS10Linux.htm

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  A la nostra escola tenim la darrera versió per Linux. Tot i que hi ha diferències entre les versions per Windows, Mac i Linux, la de Linux soporta el Flash amb algunes limitacions, això és el que m'ha semblat entendre en la documentació que tenen en anglès (jo sóc de l'època del francès). http://www2.smarttech.com/kbdoc/131883.

  Gràcies

  Carles
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.