Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

congelar usuari argo en la linkat  Final

 • Hola,
  Tinc 14 portàtils linkat 3,0 i el servidor és el mateix que tota l'escola, un windows server.
  Amb el pam-mount he pogut connectar les unitats T,S, i P als usuaris argo, prof i super amb les mateixes funcions que amb windows.
  Ara ens surten amb uns escriptoris edu infantil, primària i Eso. Aquests escriptoris creen els seus propis usuaris, els mateixos d'abans. No m'interessen, el que en cal es treballar amb: Argo Prof i fins i tot amb Super o amb root, perquè no es pot congelar aquests que si agafen T, S i P i no els nous escriptoris que a més no funcionen gaire bé.
  No hi ha una manera fàcil de fer-ho ?
  Jordi Borràs
 • Hola,

  mira la guia per restaurar escriptoris:
  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Restaurar_perfil_usuaris_locals_Linkat_3

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo,
  La pàgina que em dones ja la havia llegit abans d'enviar-vos el correu sobre congelar argo, i no em serveix perquè no parla de com restaura argo, al contrari al final diu això:
  "Si un usuari NO pertany a cap dels 4 grups esmentats anteriorment, l'script no té cap efecte."
  Si el p-mount en va fer la instal·lació per argo, prof i super. Llavors no em serveix de res el usuari infantil o el usuari primària
  Per altra part tal com ve la linkat 3, em sembla molt bé i l'únic que cal es trobar la manera de protegir-la.
  Salut
  Jordi Borràs
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.