Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problemes amb unitats s,t,p  Final

 • Al meu centre tenim un servidor linux amb la versió 3 per fer-lo servir per alguns terminals lleugers. El problema és que quan segueixo els pasos de la guia perquè em surtin les unitats de xarxa sembla que tot ho fa correctament, però quan reinicio amb l'usuari prof es queda cercant alguna cosa total l'estona i haig de reiniciar i entrar com a root.
  Espero les vostres recomanacions.
  Gràcies.
 • Hola,

  Les unitats P, S i T on es troben? És una Linkat o un Windows?

  Si tens també un servidor Linkat, pots fer una instal·lació de client d'aula al servidor de terminals i ja connectarà les unitats de forma automàtica.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Les unitats de xarxa es troben en un Windows. En dos terminals ltsp5 que ho he provat si que em deixa entrar com a argo i com a prof però no surten les unitats de xarxa. En el servidor no hi puc entrar ni com a prof ni com a argo, es queda intentant entrar però no entra. Només hi puc entrar com a root.
 • Hola,

  mira l'error que et surt a /var/log/messages després d'intentar entrar amb els usuaris al servidor de terminals. Haurien de poder entrar en el servidor de terminals.

  Salut.  Editat per: pablo.vigo, 12/Novembre/2009 - 14:51

  Projecte Linkat
 • Hola,
  en el servidor de terminals és on em dona el problema. Quan entro amb l'usuari root entra bé, quan intento entrar com a argo o com a prof es queda com intentant entrar i no acaba d'entrar fins que no reinicio i torno a entrar com a root.
  Lamento no ser capaç de aportar més dades perquè tot just començo ara a ficar-me en el tema de la linkat i per mi és un món completament desconegut.
  Gràcies.
 • Podria suposar algun problema que el sistema operatiu del servidor del centre fos un windows server 2003 pel fet que segueixi tots els passos i no detecti les unitats de xarxa si el servidor continua essent Argo1 i té activats els mateixos usuaris que es tenen amb un windows 2000????. En el cas que el sistema operatiu que tinc al servidor (i que vull acabar convertint tot més endavant a Linkat, però no encara perquè els companys em mataran si els hi canvio tot massa ràpid)s'hagi de configurar diferent del Windows 2000 em podrieu ajudar aconfigurar-ho per poder tenir les unitats de xarxa des dels clients linkat sense que l'ordinador es quedi penjat cada cop que entro com a prof o com a argo???? gràcies
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.