Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No puc accedir a la carpeta Professorat  Final

 • Després d'intal·lar el servidor linkat3, em trobo que no puc accedir a la carpeta professorat (/svr/.../P), sí que accedeix a Treball! Em demana contrasenya i usuari. He provat tots el coneguts, però no m'ha obert la carpeta compartida!
  alguna idea?

  gràcies!
 • Hola,

  Per poder entrar al directori "P", cal que el teu usuari sigui del grup "Professorat". Obre el "Yast" / "User and Group Management", selecciona el teu usuari i fes clic a "Edita", després a la pestanya "Detalls" afegeix l'usuari al grup "Professorat".

  Des dels clients d'aula trobaràs a dins del seu directori personal una carpeta que es diu "Compartits" on hi han els enllaços cap als directoris compartits S, T i P.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.