Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No s'ha pogut crear el sòcol ICE  Final

 • Tenim una aula amb ordinadors amb Linkat 3, clients d'un servidor Linkat 2 i sovint en engegar els ordinadors apareix un missatge d'error que no sabem que vol dir: "No s'ha pogut crear el sòcol ICE d'escolta: Cannot establish any listening sockets". Fent clic deixa continuar i surt un altre missatge: "IceListenForConnections did not return a local listener!". També es pot continuar i l'ordinador engega i funciona normalment. No representa cap problema greu, i el missatge no surt sempre, però em té intrigat.

  Alguna idea?

  Narcís Masmartí.
 • Pot ser que estigueu utilitzant tots el mateix usuari ?

  Salutacions
 • No ho crec. Aquest missatge també hem surt a mi, i també a ordinadors autònoms.

  Pau
 • Hola,

  a mi tb em surt de tant en tant, i ja he passat la beta a la versió 3 definitiva.

  Josep M Sardà
 • Cada alumne utilitza el seu propi usuari. Els he actualitzat a la versió 3 definitiva i continua sortint el missatge.

  Narcís Masmartí
 • A mi també em passa a les versions definitives que he carregat...penso que no a totes,amb lo que estic encara més despistat.

  Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
 • Hola,
  A mi només em passa ara que he actualitzat el meu ordinador de casa, per Internet, des de la 3 beta. El tinc en modalitat autònoma.
  Abans de l'actualització no havia sortit el missatge. Ara va sortint sovint, no sempre. No he notat cap disfuncionalitat en el programari que utilitzo.

  Xavier Beà
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.