Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Actualitzar a Linkat3 (des de beta2)  Final

 • Normalment no he tingut cap problema per fer-ho tot seguint el pdf adjunt d'actualització.
  Però m'he trobat dos casos que no sé com solucionar.El problema és el mateix.No em deixa executar el dvd és a dir quan clico per que s'obri la finestra que demana la clau del root,no fa cap acció i no es pot seguir amb la instal·lació.
  M'havia passat des de la RC6 i no l'hi havia donat importància al ser pràcticament idèntiques...però ara m'he trobat també en el cas d'una beta2.

  Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
 • Hola Xavier,

  Has d'esperar-te que l'script d'actualització faci la seva feina. Tot i que sembli que no fa res, l'script que s'inicia quan poses el DVD per actualitzar la màquina està treballant i al cap d'una estoneta t'obre la pantalla.

  Per tant, no és que no faci res, és que ens hem d'esperar un xic :-)


  Joan
 • mmm...no hi ha manera...he esperat des que vas escriure la teva resposta (:-) je,je). El tema està en que en totes les màquines,de seguit en pitjar a executa s'obre la pantalla a on et demana la contrasenya root per seguir amb la instal·lació...en aquests casos,no ho fa.
  Records des de la Cerdanya que mai enganya

  Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
 • Podries fer la prova des de terminal autenticat com a "root" executant l'script amb la següent comanda:

  /media/LINKAT_3/autorun.sh

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola no se si a vosaltres ho ha passat el mateix, però m'he descarregat el dvd de l'xtec , me'l reconeix com Linkat 3 però quan l'instal·lo i arriba al 90% em diu que falta un arxiu i no puc continuar.
  Sabeu si el dvd que es baixa funciona? Hi ha altre manera de baixar-ho? O estic fent quelcom malament? Gràcies
 • A mi una vegada em va passar però depenent l'arxiu pots ignoarar-lo perque sembla que es dona un conflicte en un altre o algo així.

  Per altra banda, jo he descarregat el dvd de softcatala.cat i de l'universitat de girona i d'ell he fet varies còpies.
 • Hola,

  Sembla que els servidors del departament a vegades donen problemes i es talla la connexió deixant malbé la ISO del DVD.
  Des del projecte Linkat hem obert moltes incidències sobre aquest problema als administradors i encara que es resolen, sempre torna a fallar alguna cosa. Per això hi han altres llocs per descarregar la ISO que són més estables, com sofcatala.

  Els integrants del projecte volem una millor infraestructura per donar un millor servei, però sembla que no és possible...

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo,Joan i cia,

  El meu problema era que simplement estava intentant actualitzar una Linkat3 definitiva!...per això no donava senyal el DVD...perdoneu l'errada però amb tantes màquines,ja no saps quina tens actualitzada.

  Gràcies.

  Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.