Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Wifi a Portatil Asus Z53Fseries  Final

 • Bon dia,

  He actualitzat a linkat 3, la definitiva, i al fer-ho ha anat tot be, l'única cosa ara es el wifi, tinc el led del wifi encès, i abans em sortia a dalt a la dreta la icona que si li feia un clic em sortien els punts wifi als que em podia connectar, cosa que em deia i es quedava: "requesting for a network adress "nom del punt d'accés"..."
  Ara la cosa ja ha canviat, mirant d'arreglar-ho aquest icona ja no em surt mes i dons no se com ferm-ho per poder aconseguir fer servir el wifi al portàtil. Ara no puc veure ni els punt d'accés inalàmbric al meu voltant.

  Moltes gracies per endavant.

  Sergi
 • Hola,

  Desconec quin model de wifi tens però comprova que tinguis el paquet:

  kernel-pae-extra

  instal·lat. Has de tenir en compte que aquest paquet correspon al kernel pae i que en cas de tenir un kernel default hauràs de triar el corresponent kernel-default extra.

  Per saber el tipus de kernel, cal que escriguis des de consola: uname -a


  :-)  Joan de Gracia
 • Hola Sergi,

  Si no et surt la icona del NetworkManager pot ser que no l'estiguis fent servir, obre el Yast / Network Settings i tria utilitzar NetworkManager a la pestanya "Opcions globals". Ara ja t'hauria de sortir la icona per trobar les xarxes sense fils.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.