Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

bug al client de samba en Linkat 3 Beta 2?  Final

 • Hola,
  després d'algunes dificultats, he pogut instal·lar, seguint la recepta del Wiki, les unitats s, t, p al servidor del centre (Linkat 2.1) i puc accedir des dels terminals autònoms.
  Des dels terminals autònoms puc crear carpetes, enganxar i suprimir fitxers,
  però el comportament estrany es manifesta quan vull copiar una carpeta que contingui arxius: un dels arxius (sempre el mateix en cada carpeta) no es deixa copiar al·legant "manca de permisos suficients". El cas és que un problema de permisos NO ÉS: si cree la carpeta manualment i després enganxe els arxius amb la seqüència "seleccionar > copiar > enganxar", puc enganxar els arxius amb normalitat. El problema NOMÉS es manifesta si vull copiar la carpeta amb el seu contingut, no si primer cree la carpeta i després copie i enganxe el contingut.
  És un comportament molt enutjós.
  Espere que ho puguem solucionar.
  Moltes gràcies.
  --
  Jesús Pedrós
 • Després d'actualitzar a Linkat-3 des de la Beta-2, el problema persisteix...
  Només passa açò al meu institut?
  --
  Jesús Pedrós
 • Hola,

  he fet les proves amb una Linkat 3 i un servidor Linkat 2 muntant les unitats amb la guia de la Wiki i m'ha funcionat correctament. He pogut copiar una carpeta amb dades dins de la T i la P.

  Has seguit els passos de la guia? Fitxat que al pam_mount canvia una mica si la màquina és Linkat 2 o Linkat 3. Revisa la teva configuració a veure si tens algun error.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Gràcies, Pablo,
  m'alegra saber que no li passa a ningú més,
  m'inquieta saber que només em passa a mi.
  El cas és que passa a tots els terminals (estacions autònomes) del meu institut. La configuració l'he repassat fins a l'esgotament, sense trobar cap error.
  Si no fos perquè Joan de Gràcia és testimoni de que el problema és real i de que aparentment no existeix cap error de configuració, jo dubtaria de mi mateix.
  Crec recordar (no el tinc al davant) que el servidor corre amb linkat 2.3,
  podria actualitzar el paquet del Samba al servidor o a les estacions autònomes o açò no serviria de res? Cas d'actualitzar el paquet, d'on l'obtindria, dels repositoris d'OpenSuse?
  O millor no toque res per no crear problemes de dependències?
  El cas és que em costa resignar-me a aquest malfuncionament.
  (Ei, Joan, digues que es veritat, que aparentment no existeixen errors de configuració i que el error és tan estrany com empipador ;-) )
  Gràcies, Pablo.
  --
  Jesús Pedrós
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.