Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Muntatge unitats compartides NFS d'un servidor linkat 2.1 amb client Linkat Beta  Final

 • Hola Companys/es:

  Fins el moment en què aparegui la versió definitiva de linkat 3 i estigui enllestit el model d'aula, com puc connectar les unitats compartides del servidor linkat 2.1 a una màquina linkat 3 en modalitat autònoma?

  Una altra pregunta serà possible que en una mateixa xarxa puguin conviure ordinadors linkat 2 i linkat 3 validant-se en un mateix servidor?

  I per acabar... és possible tenir un client d'aula connectat a través de wifi?

  Moltes gràcies a tots.

  Daniel Arroyo
  CEIP Frederic Mistral
 • Hola Daniel,

  No es recomana tindre a la vegada clients de Linkat 2 i Linkat 3. Cal fer una petita modificació al servidor Linkat 2 per poder connectar clients Linkat 3, aquest canvi es farà amb una actualització de Linkat 2.

  No tinc coneixement de ningú que hagi fet servir la wifi per connectar un client d'aula, hauràs de fer la prova, però crec que el rendiment no serà molt bo. Fes la prova amb una màquina a veure.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola.

  Està disponible aquesta actualització?

  Gràcies,
 • Ara que ha sortit la Linkat 3, estem desenvolupant el paquet per adaptar el servidor Linkat 2 amb clients Linkat 3.

  Esperem que per la setmana següent estarà ja disponible.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Què bé.

  Moltes gràcies.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.