Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Actualització de les betes  Final

 • Hola,
  Des de "Sistema/Actualització de Programari" es poden actualitzar els programes.
  Pregunto si es poden actualitzar les versions beta del Linkat a la versió 1.0 sense tornar a instal·lar-la de nou del servidor.
  Gràcies
  Xavier
 • Hola,

  Si que es pot fer. Si fas una actualització del programari, s'actualitzarà a la LInkat 1.0

  Si tens cap problema, comenta-ho en aquest fòrum
 • Quan actualitzo les estacions desapareixen les icones de l'open office dels menus de l'escriptori, com ho he de fer per tornar-les a posar  i/o perquè no me passi això i no em tornin a desaparèixer?

  També em donava un missatge que un programa anomenat gamba-nosequè (parlo de memòria) donava errors en la actualització. què vol dir això?

  Gràcies.
 • A mi m'ha passat el mateix amb ordinadors caixa. No solament m'esborra les icones del Open, a més dóna missatges de incoherències de paquets. Ho vaig fer amb un i prou. Vaig haver de tornar a instal.lar. Com que em va bé, no actualitzo.
 • Hola,
  Això de les incoherències dels paquets a mí també em passa i tampoc sé que he de fer...

  Potser algú ens podrà respondre si a les estacions que tenim les betes 3 és millor actualitzar a linkat 1.0 o les deixem tal i com estan?

  Suposo que ja deu ser correcta que la actualització sigui de aproximadament 250 MB?

  Gràcies.
 • Hola a tothom,

  No patiu si no surt les icones de l'OpenOffice, simplemement hi ha hagut algun problema durant l'actualització hi no s'han instal·lat els paquets necessaris, però es pot fer a mà.

  Si obriu el Red-carpet (Sistema - Actualització del sistema) aneu a la pestanya Cerca i cal escriure openoffice. Seleccioneu tots els paquets de l'OpenOffice que no estan instal·lats i feu clic a Marca per la instal·lació i després a Executa ara

  Sembla ser que les actualitzacions les farà T-Systems per si hi ha cap problema. • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.