Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Error instal·lació  Final

 • Hola bon dia.

  Avui volia muntar linkat 1.0 al servidor S-208 però no he pogut. Em dóna un missatge d'error:  No ha estat possible trobar el disc dur. La màquina és un HP ProLiant ML110.

  He intentat jo fer una partició manual del disc però tampoc m'ha deixat ... em demana un CD d'actualització !!.

  No ho entenc perquè sempre he utilitzat versions de Suse i mai havia vist que YAST no reconeguès el disc. He estat cercant al forum aquest problema però m'ha semblat que no estava descrit.

  Me'n podeu dir alguna cosa? Gràcies per endavant

  Víctor Curcó Murillo
 • Hola,

  Esta ben connectat el disc? Amb un altre distribucio Linux (Ubuntu, Suse...) o Windows et fa el mateix o et troba el disc? sembla que sigui problema de hardware, revisa la connexió del disc.

  Salut.
 • Bonesss,

  em sembla que el teu HP té un disc dur S-ATA, de ser així jo també m'he trobat amb problemes tant amb Linkat com amb Debian.

  Comprova en la Bios de quina manera t'està reconeixent els dispositius S-ATA, com a RAID o com a IDE  (jo ho deixaria com a IDE o disc normal) No sé quines són les opcions que deixa triar el HP, si les vols comentar...

  Josep Manel Lluch
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.