Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Editor de video OpenShot  Final

 • Darrerament he llegit comentaris sobre un editor de vídeo per linux anomenat OpenShot i el deixen bastant bé. Com que anem una mica coixos amb aquest tema, creieu que seria possible incloure'l als repositoris de la Linkat? Jo no l'he pogut instal·lar perquè no és als repositoris de OpenSuse.

  Narcís Masmartí
 • Hola Narcís,

  Estem estudiant la teva proposta.

  En aquesta nova versió (Linkat 3) hem afegit el Kdenlive com editor de vídeo oficial, has tingut problemes amb aquest editor o creus que no és suficient?

  S'ha creat un espai a la web per fer la instal·lació d'aquest i altres programes amb "Instal·la amb 1 clic"
  http://linkat.xtec.cat/codecs

  Gràcies per la teva aportació.

  Salut.  Editat per: pablo.vigo, 26/Agost/2009 - 10:03

  Projecte Linkat
 • Aquest curs havia previst fer servir el Kdenlive, tot i que encara no l'he provat a fons. El curs passat el Kino se'm va quedar una mica curt.
  Però he enviat el missatge suggerint l'OpenShot per poder tenir alguna alternativa en el cas que no ens acabi d'agradar el Kdenlive. Total, ens costa el mateix preu...

  Gràcies per l'interès.

  Narcís Masmartí
 • He mirat d'instal·lar l'Openshot a la Linkat però sols hi ha instal·ladors per a Ubuntu. A la web expliquen que per altres sistemes s'ha de compilar a partir d'un fitxer anomenat openshot_wizard.

  Quan intento fer anar aquest darrer hem diu que he d'escriure a la línia de comandaments aixó: python install,py. De tota manera, em diu que el meu sistema no pot instal·lar l'openshot i que he de modificar manualment l'arxiu install.py.

  Suposos que mès endavant hi haurà insta·ladors per opensuse (Linkat) però per ara, em sembla que haurem d'esperar

  Per cert, el programa fa molt bona pinta.

  Gràcies

  Xavier Baldovín
 • Hola,

  Des del projecte Linkat hem fet que arranqui el programa, però ens fallen diferents accions, el problema és que està desenvolupat només per Ubuntu i cal modificar el codi per adaptar-ho a OpenSuse.

  Cal tindre en compte que encara és una versió en desenvolupament, però té molt bona pinta.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Bona tarda

  tinc problemes amb la edició de video quan vui importar el video des de la càmara, el S O no la detecta que puc fer? La camara és una Sony
 • Hola,

  Pot ser que tinguis que configurar la connexió de la càmera com a Almacenamiento masivo o mass storage?

  Hem tingut algun problema amb les càmeres de fotos Sony que amb això s'ha solucionat:
  http://linkat.x…pic&topic=2655

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.