Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Login amb 'other'  Final

 • Des d'ahir que intento instal·lar la Linkat3 a casa per fer proves, i finalment avui ho he aconseguit, encara que no m'ha sortit durant la instal·lació la entrada d'usuaris i root, s'ha reiniciat directament... així que no tinc root i user... quan surt la finestra d'entrada només em deixa login amb 'other' però no sé la contrasenya...
 • Hola,

  Si durant la primera fase de la instal·lació no t'ha aparegut la part on afegeixes la contrasenya de "root", vol dir que no està ben feta, però és molt estrany que no hagi aparegut, torna a fer la instal·lació.

  "Other" no és cap usuari, vol dir simplement un altre usuari i en principi et deixa escriure el nom d'usuari i després una contrasenya.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Efectivament, l'havia hagut una mala instal·lació... al comprovar el md5sum no era exacte. Després de baixar el DVD 5 cops, a la cinquena va la vençuda!!!
  I ara va tot prefecte!!!

  gràcies.
  Manel
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.