Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

SAMBA + ANTIVIRUS  Final

 • Bon dia,

  He estat mirant a la web de Panda, i he vist que hi han diverses versions del Panda per Linux. Pel que diu a la descripció, son per altres distribucions, i semblen ser versions antigues. Tenim o tindrem alguna versió del PandaSambaSecure per les versions actuals de la Linkat?¿?¿ Tant 2.1 com 3?¿

  Ja sé que tenim disponible la versió de ClamWin per la Linkat, però seria interessant tenir un antivirus que tingui "protecció permanent" ja que, els servidors Linkat conviuen gairebé sempre amb alguns equips Window$.

  Gracies!
 • Hola,

  Pel que he vist, les versions de Panda les trobes per a:

  Red Hat (7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 8.0, 9, Enterprise 2.1, Enterprise 3 AS/ES, Enterprise 4 -sin SELinux-); Mandrake (8.0, 8.1, 8.2, 9.0, 9.1, 10); Mandriva Corporate 4.0; Suse (7.3, 8.0, 8.1, 8.2, 9.0, 9.1 Professional -Kernel 2.6-, 9.2, Enterprise 10).

  Linkat 2 és SLED/SLES10 i el podràs instal·lar bé. Per a Linkat 3 (que és openSuSe 11.1) hauràs de fer la prova. És possible que et funcioni correctament però has de fer la prova.


  Joan
 • Hola Joan,

  Em sembla que les versions de les que em comentes son només relacionades amb el correu, i no el mòdul SambaSecure.

  Gràcies per la ràpida resposta.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.