Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Crear imatges per un dossier  Final

 • Hola!!
  Aquest juliol hem instal?lat linkat a tota l'escola i vull crear un manual per explicar als mestres del centre com accedir, com s'estructura linkat, quins programes hi ha, etc.
  Per fer-ho segurament utilitzare el programa wink, pero necessito saber com fer captures depantalla de les pantalles d'inici (les que demana l'usuari i el password).
  Moltes gracies i força linkat!!!!!!

  He de dir-vos que faig el seguiment des del principi i us he de dir que ha millorat exponencialment amb opensuse. Ja no te res a "envidiar" amb altres distros com s'ha comentat en algun fil del forum.

  Gracies per avançat
 • Hola,

  Una forma de capturar les pantalles és arrencant una màquina virtual amb Linkat. Així pots fer captures de la pantalla d'inici.

  :-)


  Gràcies pels comentaris.  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.