Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Flashpayer i Nautilus  Final

 • Hola,

  provant la linkat 3 em trobo amb aquets dos problemes:

  El nautilus no el puc posar en funcionament des de le terminal com a root, es a dir entro a terminal em loguejo com root, i l'executo Nautilus, i em dona uns errors i es posa en funcionament com usuari normal.

  El flashplayer, el demana el firefox i si l'intentes instalar no queda actiu, ni manualment. Quan s'intenta instalar des de el yast, dona un error de mda5sum, i tot i acceptar-lo diur que el fitxer estar truncat.

  No se si ja ho tenieu detectat tot plegat.

  Josep M
 • Hola Josep,

  Pel que fa el flashplayer, mira a veure si al YaST t'apareix com a paquet per instal·lar (paquet flash-player) o bé el paquet pullin-flash-player.

  Si vols executar nautilus com a root. Executa des de consola:

  gnomesu nautilus

  Entres la contrasenya de root i ja el tindràs operatiu.


  Joan de Gracia
 • Hola Joan,

  ja està, devia haver quedat mal instalat el paquet en algun moment.

  Ho he provat en un servidor, Linkat3, i s'ha insttal·lat perfectament a la primera, en canvi en la estació autònoma fallava.

  He desinstal·lat el paquet amb el zypper, i despres l'he instal·lat de nou i ha ant perfecte.

  Amb el nautilus perfecte!

  Moltes gràcies!!

  Josep M
 • Jo ho he sol.lucionat a la meva manera, he descarregat el plug de flash de la pàgina inicial de l'adobe i he deixat la llibreria en /usr/lib/firefox/plugins, carpeta que naturalment primer he tingut que crear. ara funciona be, però ho tinc que fer a tots els clients firefox.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.