Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Alguns problemes  Final

 • Hola,

  la linkat ens agrada cada vegada més...L'instal·lador de códecs multimedia, p.e., està molt bé, llàstima que no vingui per defecte (suposo que no pot ser per cosa de llicències).

  Us comento alguns problemes que m'he trobat amb la beta2:

  * Amb tots els códecs multimedia ja instal·lats, entro a l'edu365 i em diuen que falten dos connectors: el de realplayer i el de adobeflash. Intento instal·lar-los i em diuen que ho he de fer manualment. Com? No podria venir resolt aquest problema ja d'entrada?

  * El timidity els reprodueix bé arxius midi, però seguint les instruccions del document midi per a la linkat (http://linkat.xtec.net/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Musica)la cosa no funciona: ni el Kmid ni el Rosegarden se senten bé quan reprodueixen un arxiu .mid. A més, el Rosegarden dóna bastants avisos d'"error" quan s'inicia, més que amb la linkat2. P.e., no hi ha la possibilitat de configurar en el Sequence Timig Source l'opció RTC timer, perquè no surt.

  Salut.
  Jordi
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.