Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Virtualització  Final

 • Hola,

  Sembla que aquesta versió porta el Xen, com a sistema de virtualització, serà el què portarà definitivament?

  O be tornarem al Virtual Box?

  Josep M
 • Hola,

  La Linkat 3 porta el Xen, però també hi serà el VirtualBox.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  Xen ve de sèrie amb la Linkat 3 i el VirtualBox, donada la necessitat que tenen molts usuaris de fer servir el suport USB, recomanem descarregar-la des de:

  http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads


  Joan de Gracia
 • hola!

  Recomano enormement que s'utilitzi Virtualbox, per la seva estabilitat, facilitat i alt rendiment ( cas d'exit ; virtualbox virtualitzan un windows 2008 amb SQL 2005 amb 5GB de RAM i un rendiment increïble ) a més a la versió 3.0 que sortira dintre de molt poquet ja et dona la oportunitat de ficar més de 1 processador! emula fins a 32 processadors si fa falta!!! jo he provat la beta de virtualbox i es de lo millor que hi ha al mercat! millor que xen i vmware junts!! recomano enormement utilitzar virtualbox!

  Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.