Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Hola a tothom  Final

 • Després de la reunió del dilluns amb els coordinadors/res dels Instituts i CEIPs que serem "conillets d'indies" he entrat a la web per a veure que hi ha. Abans de res comentar que esteu fent una bona feina. Él format i l'estructura la trobo adient i clara.
  Bé, he estat llegint els comentaris i les experiències del fòrum. Suposo que qui participa són els col.laboradors de TSystem que posen en pràctica les instal.lacions. La veritat és que em perdo i em sona a xino el que esteu dient. Suposo que necessitarem fer algun curs per a que ens poseu al dia.
  Demano a qui pertoqui i, suposo que ja ho heu pensat, que es facin "mini guies" d'aspectes generals com: instal.lar el Linux, instal.lar determinats programes, com està estructurat el Linux en carpetes, ... ja veieu que el nivell en Linux és ZERO com alguna que altre veu també ho va dir a la reunió.
  Seguiré atentament tot el que dieu mentre no tingui el servidor Linux a l'escola i haguem instal.lat Linux als clients.

  Josep Painous Escofet
  CEIP L'ESTELADA
  Cànoves i Samalús
 • Hola Josep,

  Jo treballo a l'IES Taradell, vaja que res tinc a veure amb els de l'empresa, ni el nostre és un centre pilot. Fa anys que treballo amb diferents Linux i tinc un grapat de màquines amb Linux fent diferents feines, ara mateix he posat Linkat en marxa al pc de la secretaria del centre. A veure si entre tots fem rutllar això ;-)
 • S'està treballant amb la guia d'instal·lació i el manual d'usuari. Quan les tinguem fetes, les penjarem al portal perque tothom les pugui consultar. Amb la versió 1 de la Linkat que es distribuirà per les escoles, portarà aquestes guies per facilitar l'us de la Linkat.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.