Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No validen els usuaris.  Final

 • Hola,

  Volia comentar en aquest escrit que un dels problemes que hem vist a la prova pilot de l'IES s'Agulla de Blanes és que quan tots els alumnes entren amb el mateix perfil i es validen contra el servidor Linkat, n'hi ha que no poden entrar ja que no validen.

  Es tracta d'un problema del servidor o bé que els usuaris (uns 20) entren amb el mateix perfil.

  No es tracta de la versió 1.0 sinó de la beta instal·lada per t-systems.

  Joan de Gracia
 • Hola joan,

  Quan dius que tots els alumnes entren amb el mateix perfil, vols dir que tots entren amb el mateix nom d'usuari?

  Si el centre no vol crear un usuari per alumne, es pot fer servir els usuaris locals argo que hi han a cada ordinador.

  Salutacions.
 • Hola Pablo,

  De moment tots els alumnes fan servir el mateix perfil d'alumne que hi ha al servidor. El problema ve donat quan tots intenten validar-se al servidor (parlem d'una aula d'uns 20 PCs). En aquest moment hi ha terminals que no aconsegueixen validar-se correctament i han d'esperar-se per tornar-ho a intentar.

  Des del centre sí que ens agradaria que cadascú tingués el seu perfil  però ens heu de proporcionar un mètode més còmode per fer l'alta massiva.

  L'Enric, de l'IES Miquell Tarradell ens comentava, en una intervenció seva al fòrum, que havia donat d'alta a uns 480 (i escaig) usuaris a mà....i no crec que sigui la solució més adient, oi?

  Joan de Gracia
 • Jo tinc instal.lada la 1.0 al servidor i de vegades hi ha clients que no els vol connectar. Generalment quan són més de 12 o 13.
  Hi ha algun paràmetre que es pugui tocar?
 • Hola,

  Pel que sembla ja sé què passa.

  Oi que els alumnes es connecten tots en xarxa utilitzant sempre el mateix perfil d'usuari (per exemple) alumne? Si ho fas és força normal que passi això. El que has de fer és entrar amb l'usuari local "argo" (sense cometes) que no té contrasenya i desar la informació a les unitats compartides /mnt/t

  Fins que cada usuari no tingui un perfil personalitzat és millor fer servir un usuari local.

  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.