Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

instalacio en portatil  Final

 • Estic intentant instalar el linkat a un portàtil, i apareix el menu d'instalació, li dono instalar normal, i despres apareixen la pantalla propaganda de la generalitat de catalunya, i finalment s'acaba d'apagar la pantalla. Sembla que el linux no soporti la pantalla o targeta gràfica, per tan no la puc instalar.

  L'ordinador portatil és un sony vaio i la targeta gràfica és una geforce nvidia 7400 260 megas de ram.
  Alguna solució
  Atentament
  David
 • Hola,

  hauries de provar de fer una instal.lació en mode ACPI=off (tercera opció de menú d'arrancada) o en mode segur (quarta opció). normalment et permet seguir endavant.

  O. Castell
 • Hola Castell
  Tenies rao a mitges, he pogut instalar-ho tot, però se m'ha penjat quan configurava la targeta de so del portatil, quant reinicio sembla que la particio linux la fet correctament però es queda fosc despres provocat segurament que no cap captura bé la targeta grafica, en altres versions de linux ho podia configurar en la instalació? ho puc fer-ho en el lincat?
  Total que sembla que no podre instalar el linkcat,
  Atentament
  David
 • He probat d'instalar-ho un parell de cops, s'em para a la pantalla inicial de linkat, i no segueix. Totes les vegades que ho probo s'instalar, s'encalla, un cop instalat el cd3 en que diu que esta apunt d'obrir la targeta de so, i en arribar el 60% res.
  Probo de reiniciar, i res, no puc ni anar la consola del yast.
  Hi ha alguna forma que en la intalacio pugui passar de la targeta de so, i alhora que en la instalacio pugui posar la targeta vesa fins que actualitzi els drivers?
  atentament
  David
 • Hola,

  en engegar el sistema hauries d'intentar arrancar en mode 3, sols text (en les opcions del grub o lilo cal ficar init 3). Així t'arrancarà, com a mínim, en mode text i tindras la oportunitat de configurar bé la targeta gràfica.

  O. Castell
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.