Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Live CD  Final

 • M'he baixat la ISO corresponent al Live CD i he creat amb ella un CD.  A l'arrencar des d'aquest  i intentar accedir a l'opció Live CD em dona un "error d'arrencada".  He tornat a baixar la ISO i tornar a cremar un CD i torno a tenir el mateix problema.  Ja desesperat, intento baixar-me la ISO del DVD i m'apareix una pàgina prohibida.  Què puc fer?
 • Hola Rafael,

  Comprova que el teu ordinador tingui els requeriments que es demanen per poder utilitzar la Linkat.  http://linkat.x…29/topic,132.0

  Prova el CD en un altre ordinador per veure si dona el mateix problema, podria ser que hagués una incompatibilitat de maquinari amb el teu ordinador.

  Salutacions,
  Pablo.
 • Ho he provat en dues màquines més i el resultat ha estat el mateix.  Dos dels equips tenen els requisits mínims, o sigui que cal buscar l'error per una altra banda.
 • Has comprovat que el MD5 sigui el que té que ser desprès de baixar el CD ... t'ho dic perquè falla més que un cotxe vell!

  O. Castell
 • Ni el live cd ni la mateixa linkat v 1.0 no em funcionen. I això que he descarregat un parell de vegades els cds, els he torrat, he comprovat el md5. En canvi he tornat a la beta2, que en el seu dia vaig descarregar, i funciona correctament.
  El cas és que el cd ni tan sols s'arrenca (?)
 • Sóc molt analfabet: em podeu dir què carai és això del MD5?  Com s'ha d'aplicar i on?  Amb quin programa, per crear els CDs o DVDs?
 • Hola,

  sembla ser que no hi ha cap manual al respecte en aquesta web (¿?) et fico un enllaç del nostres companys de València:

  http://lliurex.net/home/va/node/437

  O. Castell
 • Apuntar que també és possible que tot plegat sigui degut a un mal estat de la faixa IDE, ho dic perque he "gaudit" la brometa tot just quan estava torrant tot el ventall de isos de la Linkat.
 • Bé en el meu cas he de dir que he solucionat el problema tornant a cremar els cds (no, no els he tornat a descarregar), això sí, els he cremat baixant la velocitat de gravació. Estic utilitzant el k3b i ho he fet a 12x, que és la mínima que em permet la "torradora".
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.