Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Definir el menu d'apagar l'ordinador  Final

 • Hem instal·lat 14 linkat 2.0 a l'escola, i amb tres tinc un problema que es el següent, a l'hora de apagar l'ordinador amb el botó estandar de sortir, només em dona l'opció de finalitzar la sessió i bloqueja la pantalla. La única manera d'apagar aquest tres ordinadors es posant l'usuari primari o root amb la seva contrasenya.
  Després de buscar informació per Internet, he anat a opcions d'usuaris en el menú de Yast, i a mi em sembla que és la opció haldaemon, però no s'activa la opció apagar l'ordinador n'hi reiniciar.
 • Hola,

  Obre el Yast i fes clic a Seguretat local, s'obrirà una finestra, selecciona Paràmetres personalitzats i fes clic a Següent, fes un altre clic a següent i arribaràs a Paràmetres de l'arrencada. A Comportament de l'aturada del KDM selecciona: Tots els usuaris.

  A veure si així et funciona correctament.

  Salut.
 • Bones Pablo he fet el que em comentes en el missatge i funciona correctament, ara el botó shutdown surt les quatre opcions, sortir, bloquejar, apagar i reinicia .


  Gràcies, fins aviat.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.