Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Client LINKAT 2 i servidor W2003  Final

 • Bon Dia!

  Tenim un servidor W2003 i volem començar a instal.lar clients Linkat a les aules. Estic en fase de proves amb alguns ordinadors i no aconsegueixo integrar els clients a l'Active Directory de W2003. Es possible?

  m'explico: m'agradaría que els usuaris es poguessin logar amb el nom i contrasenya que tenen al servidor w2003 (l'Active directory) igualment com ho fan al windows xp. He aconseguit unir el linkat al domini de l'escola, pero al iniciar sessio amb qualsevol usuari em dona un error dient que no es pot escriure al directori HOME tot i que té permisos 777.

  Moltes gràcies!


  bernatram
 • Hola,

  Des del YaST tens un mòdul per tal de fer la integració amb l'AD. D'altra banda, al curs del D83 s'ensenyava a integrar la Linkat 1 amb un W2000 Server.


  Joan de Gracia
 • gràcies, ara mateix m'hi poso!


  bernatram
 • Bones un altre cop,

  He estat mirant com integrar linkat 2 a l'AD i ho he aconseguit, l'he unit al domini. Tot i així no puc iniciar sessió amb un dels usuaris d'AD pel seguent error: al introduïr usuari i contrasenya (cosa que em reconeix perfectament) em surt un error dient que no es pot crear el directori HOME per a l'usuari, tot i que li he donat permisos 777 i té com a propietari root.

  Alguna idea?

  gràcies!


  bernatram


  PD: cal instal.lar samba al w2003?

 • Hola,
  Tot i que no disposo de cap W2003, i guiant-me per les proves que vaig fer per documentar la part del W2000 Server, crec que et farà falta el winbind.


  Joan de Gracia
 • Hola:

  Com es diu l'aplicatiu a instal.lar per que el linkat s'integri amb AD?? gracies.

  Client amb linkat 3.
  Servidor w2008

  Salutacions.
 • El fill segueix en aquest missatge:
  http://linkat.x…art=0#pid11691

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.