Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Entorn gràfic es queda bloquejat APD - ALDFA CE 865 GV  Final

 • Hola:
  Estem trobant problemes a l'hora d'instal·lar Linkat 2 als ordinadors APD - ALDFA CE 865 GV  de la dotació Internet a l'aula primària SIEMENS (Red.es).
  Només passa en algunes màquines. Quan engega l'entorn gràfic es queda bloquejat el ratolí al mig de la pantalla i  el teclat no respon, encara que la tecla BloqNum sí engega/apaga la llumeta. Fent ping des d'una altra màquina tampoc  respon.

  Si a l'hora d'engegar es tria l'opció “A prova de fallades”  engega correctament en mode text i si posteriorment s'executa init 5  llavors l'entorn gràfic funciona correctament.
  Pregunta: com es pot fer per endevinar on  es queda encallat el sistema?
 • Hola,

  Caldria mirar els logs del sistema que trobaràs a /var/log/
  Tens el fitxer messages molt important i també a dins de /var/log/YaST2/ trobaràs més logs on trobaràs segurament el que ha passat.

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.