Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

No em deixa escollir el tipus d'instalació. Error en programari  Final

 • Hola a tots!
  Estic de vacances i cercant cercant, comv aig comentar anteriormetn al forum, ja he aconseguit un disc dur per poder instal.lar la Linkat. cometnar-vos que soc usuari de Mandrake fa ja 3 anys, i que a l'ordinador que instalaré la Linkat ja tinc instalat Guadalinex i em funciona correctamentt i sense problemes. És un celeron 400 Mgz amb 128 Ram. Ara tinc dos discos , un ple (win2-gaudalinex) i l'altre de 6 gb completament net.
  He començat a instalar i em surt error al programari : no proposal. Us he llegit per resoldre tot sol el problema-ja estic acostumat :-)) - Quan clico en programari me surt un quadre de filtre, selecció de paquets... però  no veig això que comenteu on pugui tria el tipus d'instlació: autonom, client.. etc...
  he probat en modux text per si era problema del monitor... però tampoc!
  Ara ja no estic al cole per tornar-me a baixar la distro i a casa no tinc adsl. Us diré que explorant el cd se sembla molt a l'antiga suse que ha javia provat una vegada. Dubto molt que sigui problema del cd.
  Aprofito pera que també m'assosereu sobre una altra qüestió: vull deixar un espai liure al disc que serveixi per al win2 de l'altre disc com disc de suport de dades...com puc fer-lo? Si en aquest disc no va instal.lat el win, he de crear una partició lògica , primària? fat 32? que més?
  Bé, moltes gràcies anticipades... Ja seria mala sort haver porvat tantes distros i que a casa no pugui tenir la versió del Departament :-((  !
 • Hola,

  És una llastima que no et funcioni. Quan veus el botó de selecció de paquets, t'hauria de sortir les 3 opcions d'instal·lació a sobre del botó. Sembla que no pugui llegir els fitxers de selecció que es troben al CD1 en el directori suse/setup/descr

  Per crear una partició per dades de Windows, has de crear una partició FAT32. Si no va instal·lat el Windows, crec que pot ser logica i primaria. No has de fer molt més, simplement formatar la partició una vegada creada.

  Seguim investigant el problema d'instal·lació. Hem d'aconseguir que tothom que vulgui s'instal·li la Linkat.

  Salut,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.