Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

impressora hp laserjet p1505n  Final

 • He comprat aquesta impressora per instal·lar-la a l'aula d'informàtica. Volia una impressora de xarxa que fos barata i de baix manteniment. No obstant abans de instal·lar-la he mirat els drivers que porta la Linkat, i aquests no els porta. Consultant el web del fabricant, hp et recomana instal·lar hplip 2.8.2 (la linkat porta un més antic), i a la pàgina del hplip (http://hplip.sourceforge.net/models/laserjet/hp_laserjet_p1505n.html)  diu que amb  Suse no
  funciona amb xarxa. Per probar-ho, he instal·lat aquest programet a casa, i durant la instal:lació et demana si vols instal·lar el jetdirect. Bé, abans de desembolicar-la, voldria estar segur que hem funcionarà per xarxa.
  Moltes gràcies.
 • Benvolgut company,

  acabo de verificar la pàgina que enllaces i diu que no suporta la xarxa, però he comprovat una altra impressora la HP Laserjet 4050n de la que tinc instal·lada una a secretaria, que diu que no suporta la xarxa, i estic imprimint per xarxa. Suposo que la pàgina es refereix a que el driver no configura el servidor de xarxa incorporat a la impressora. La configuració de la impressora  (IP, passarela,....) l'hauràs de fer via el servidor web que porta incorporat la impressora.

  Jo de tu, tranquilament la obriria, la instal·laria i configuraria:
   I a imprimir! No crec que tinguis més problemes que actualitzar el HPLIP o mirar si trobes un model anterior compatible amb aquest i que li funcioni el driver. (Amb HP passen coses d'aquestes, amb el driver d'una HP Laserjet 2200 imprimir en una 4050n, i quedar perfecte)
  • Hola,

   s'està treballant per paquetitzar el HPLIP a la versió 2.8.5.

   Salut.
  • Moltes gràcies.
   Bé doncs l'obriré i ho provaré. Ja us diré alguna cosa.
  • 0 usuaris

  Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.