Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Client Aula LinKat2  Final

 • Hola,

  Avui he estat provant de integrar un Client Linkat 2 amb un servidor LinKat 1.1 i la veritat és que m'he portat un gran fiasco.

  Segons he vist el parseig que fa el /etc/Linkat/Linkat.installer per generar els /etc/auto.master|homes|nfs no funciona gaire bé, ja que en comptes de "servidor.intracentre", genera una entrada de tipus "." ja que les variables que usa no tenen cap valor.

  El client estava instal·lat pel departament. El que m'he limitat és configurar la IP per DHCP, configurar el client LDAP (aquí també faig notar que has d'entrar a propietats avançades) i rebootar.

  L'error que em donava al validar-me per LDAP és que no podia crear el home. Cosa que està ocasionada perque el /etc/auto.* no estan ben generats.

  Un cop modificats els /etc/auto.* substituint el "." per "servidor.intracentre", llavors ja podia entrar, però no podia accedir a les unitats compartides, ja que es buscaven en /mnt/shares i sembla que la LinKat 2 les te a /mnt/nfs.

  És això així? Es tracta d'un bug?
 • Hola,

  El servidor Linkat 2 té una configuració una mica diferent que el de la Linkat 1 i sobretor en la forma de compratir els directoris T, S i P.

  El directori T es comparteix per SAMBA i la resta per NFS i per tant els punts de muntatge són diferents que la Linkat 1.

  A La Farga trobaràs uns scripts per fer compatible clients Linkat 2 al servidor LInkat 1. El nom del paquet és server1_client2-compat i el trobaràs en aquesta URL: https://projectes.lafarga.cat/projects/linkat/downloads/files

  Salut.
 • Gràcies Pablo
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.