Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Trobada d'equipaments lliures

Enviada per pablo.vigo el 31/Gen/2019 - 15:03


El projecte Linkat participarà el proper dia 5 de febrer en la Trobada d'equipaments lliures organitzat per Lleialtat Santsenca.

Aquesta trobada serveix per fomentar la implementació, ús i divulgació de tecnologies que respecten a les seves usuàries, especialment en els espais que es gestionen amb diner públic.

El projecte Linkat vol aprofitar aquesta trobada per explicar les novetats i avantatges de fer servir Linkat als centres educatius. Donarem una ullada als diferents perfils d'usuari i al nou Servidor de Centre. També tindreu l'oportunitat de xerrar amb els desenvolupadors de la Linkat directament per resoldre qualsevol dubte.

L'entrada és gratuïta i només cal confirmar assistència enviant un correu a info@tec.lleialtat.cat

Lloc: Lleialtat Santsenca, Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona
Dia
: 5 febrer 2019
Hora
: 10h - 15h

Programa de la Trobada d'equipaments

Més informació: https://tec.lleialtat.cat/equipaments-lliures