Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Stallman als instituts de Catalunya

Enviada per admin el 25/Gen/2010 - 14:41

caricatura Stallman


Logo IES Lacetània


Aquest proper divendres, 29 de Gener de 2010 a partir de les 19:00, el

fundador del Moviment del programari lliure, de la Free Software

Foundation i del Projecte GNU, Richard Stallman, donarà una conferència a l'Institut Lacetània de Manresa -sala 2000- (al costat de la UPC).


 


Logo IES Puig CAstellar El mateix divendres a les 11:00 del matí, a la Sala d'Actes de l'Institut Puig Castellar de Santa Coloma, Stallman parlarà sobre el objectius i la filosofia del Moviment del Programari Lliure,  l'estat i la història del sistema operatiu GNU, i del seu grau d'acceptació  en combinació amb el kernel Linux.


 


Títol de la conferència: "Programari Lliure en l'Ètica i en la Pràctica" Aquesta no és una conferència per als informàtics sinó per a totes aquelles persones interessades, especialment els docents de qualsevol nivell educatiu, que vulguin conèixer i treballar amb el software lliure.


Hi esteu tots convidats.


Richard Stallman a la Viquipedia.