Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Imatge ISO de la Linkat 22.04

Enviada per jgraci25 el 31/Ago/2023 - 22:29


Des del projecte Linkat ens complau anunciar la publicació de la imatge ISO de la Linkat 22.04. Aquesta imatge es pot fer servir també en modalitat viva la qual cosa us permet provar la distribució Linkat sense instal·lar-la.

Podeu descarregar la imatge ISO des de l'apartat de descàrregues del portal Linkat.

La Linkat 22.04 està basada en Ubuntu 22.04 (Jammy Jellyfish). Es tracta d'una versió de tipus Long Term Support (LTS) que rebrà actualitzacions de seguretat i programari fins a l'abril de 2027.


La Linkat edu 22.04 inclou l’entorn d’escriptori "MATE" per mantenir l’aspecte gràfic de les versions anteriors de Linkat. Els usuaris poden canviar i seleccionar l’entorn escriptori Ubuntu durant l'inici de sessió. La Linkat 22.04 només està disponible per a arquitectures de 64bits.