Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Nou perfil de tecnologia i robòtica

Enviada per pablo.vigo el 05/Oct/2016 - 10:06

El perfil de tecnologia i robòtica és un escriptori personalitzat que proporciona una interfície gràfica i un recull d'aplicacions destinat a estudiants que estiguin interessats per la tecnologia.


El projecte Linkat promou l'ús de les eines i els recursos digitals en la pràctica docent i amb aquest perfil es vol facilitar l'ús de la tecnologia, la programació i la robòtica a l'aula.


Per afegir el perfil de robòtica a qualsevol ordinador amb linkat edu 16.04 cal d'instal·lar el paquet linkat-perfil-robotica. El perfil incorpora un conjunt de programes i eines en línia degudament classificades per categories.

Més informació a la WikiLinkat.